88 mérföld óránként

E33 - Kis karácsony, grincs karácsony

Episode Summary

Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a podcast adásom? Ki hát! Évadzáró epizódunkban csapongunk a filmek, a tévé és a szokásos mindennapi témák között: ajándékozás, Konzolkarácsony, Grincs remake, Lion King remake, viszont a Sicario 2 már kevésbé remek. Ruben Brandt, a magyar animációs film, amely bekerült a legjobb 25, jövő évi Oscar-díjakért induló animációs filmek közé. A Spider-Man viszont egyikünk szerint már most megnyerte az évet. A Searching-ben John Cho a White Castle helyett ezúttal a lányát keresi mindenféle okoseszközön keresztül, míg a The Ballad of Buster Scruggs-ban a Noel testvérek mutatnak be hat keserédes történetet a hanyatló vadnyugatról. 12 hónap 11 epizód - köszönjük a figyelmet, találkozunk 2019-ben!

Episode Notes

Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a podcast adásom? Ki hát! Évadzáró epizódunkban csapongunk a filmek, a tévé és a szokásos mindennapi témák között: ajándékozás, Konzolkarácsony, Grincs remake, Lion King remake, viszont a Sicario 2 már kevésbé remek. Ruben Brandt, a magyar animációs film, amely bekerült a legjobb 25 közé a jövő évi Oscar-díjért induló animációs filmek közé. A Spider-Man viszont már most megnyerte az évet. A Searching-ben John Cho a White Castle helyett ezúttal a lányát keresi mindenféle okoseszközön keresztül, míg a The Ballad of Buster Scruggs-ban a Coen testvérek mutatnak be hat keserédes történetet a hanyatló vadnyugatról.

12 hónap 11 epizód - köszönjük a figyelmet, találkozunk 2019-ben!

##Adásmenet:##

##Kapcsolódó linkek:##

Amennyiben tetszett az adás oszd meg másokkal is vagy kommenteld itt vagy a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/88merfoldorankent/posts/1718753191563291