88 mérföld óránként

E28 - G.D.P.R. kalandok szólóban

Episode Summary

Na, ki nem idegelt még benneteket szanaszét az utóbbi hetek legyűlöltebb rövidítésével? Szívesen. Fejtegetjük egy kicsit mi ennek az egésznek az értelme, milyen élmény a fejlesztői oldalról és egyáltalán látszik-e már a hatása? Mikor lesz majd luxus a privacy? Volt Apple keynote is a szokásos júniusi WWDC (fejlesztői) konferencián, arról is ejtettünk néhány szót. Hová lett a WOW-faktor? Mit tenne most Steve Jobs? És mihez kezdünk majd kiöregedett webfejlesztőkként? Akik a filmek miatt hallgatnak minket természetesen azok sem maradnak hoppon: kiosztjuk a Solót, az Isle of Dogs-ot és a Jurassic World 2-őt, de elővesszük egyik régi kedvencünket, a Springet is. Végezetül VR-morzsákkal zárjuk az adást. Jó szórakozást!

Episode Notes

Na, ki nem idegelt még benneteket szanaszét az utóbbi hetek legyűlöltebb rövidítésével? Szívesen. Végigjárjuk kicsit mi ennek az egésznek az értelme, milyen élmény a fejlesztői oldalról és egyáltalán látszik-e már a hatása? Mikor lesz majd luxus a privacy? Volt Apple keynote is a szokásos júniusi WWDC (fejlesztői) konferencián, arról is ejtettünk néhány szót. Hová lett a WOW-faktor? Mit tenne most Steve Jobs? És mihez kezdünk majd kiöregedett webfejlesztőkként?

Akik a filmek miatt hallgatnak minket azok sem maradnak hoppon: kiosztjuk a Solót, az Isle of Dogs-ot és a Jurassic World 2-őt, de elővesszük egyik régi kedvencünket, a Springet is. Végezetül VR-morzsákkal zárjuk az adást. Jó szórakozást!

Adásmenet: