88 mérföld óránként

E23 - "Jelentem, esik!"

Episode Summary

Új év, új kezdetek! Nagy lelkesedéssel visszatért hármasfogatunk és ezúttal arra is magyarázatot adunk, miért kezdtük el egymástól több kilométer távolságra felvenni az adásokat. Emellett beszélünk Angliáról, az utolsó jedikről és egy rakás egyéb filmről - mint ahogy az egy tisztességes 88 mérföld adásban általában lenni szokott. Készen álltok?

Episode Notes

Új év, új kezdetek! Nagy lelkesedéssel visszatért hármasfogatunk és ezúttal arra is magyarázatot adunk, miért törtük meg a hagyományt legutóbb és kezdtük el egymástól több kilométer távolságra felvenni az adásokat. (Spoilerek: Tamás emigrálta magát Angliába, ezért a műsor történetében először multikontinentális utazásra visszük hallgatóinkat a ködös Albionba.) Emellett beszélünk az utolsó jedikről és egy rakás egyéb filmről is - mint ahogy az egy tisztességes 88 mérföld adásban általában lenni szokott. Készen álltok?

FIGYELEM: Közös megegyezéssel és némi hallgatói nyomásra úgy döntöttünk, hogy a mostani adástól kezdve spoileresen beszélünk az általunk látott filmekről.

Az adásban kitárgyalt filmek: