88 mérföld óránként

E09 - Avagy az ehetetlen küldetés és egyéb nepáli népdalok

Episode Summary

Kilencedik, "majdnemjubileumi" adás, amelyben beszéltünk a Sense8-ről, a Trainwreck-ről, a Netflixről, a Mr Robotról, Tom Cruiseről és a Mission: Impossible franchise-ról, meg a Fantasztikus Négyesről (amit amúgy nem láttunk). De szakmáztunk hosszan a Flashről, az Apple Musicról és a technológiai szingularitásról, illetve néhány nyávogás erejéig bemutatkozott Tony macskája, Sophie is. Bonus track a végén!

Episode Notes

Annyira tetszett nektek Csabi hangja, mi meg annyira féltékenyek vagyunk rá, hogy a sztereó legszélsőbb részére száműztük, ezért mi (Tony és Tamás) sokkal inkább előtérben vagyunk, míg ő inkább háttérben. Persze az is lehet, hogy csak a technika tréfálta meg. Új helyszín, új beállítások, annyira nem vészes, de azért még szokni kell. (Nektek pedig fülelni!)

Szóval ez a kilencedik, "majdnemjubileumi" adás, amelyben beszéltünk a Sense8-ről, a Trainwreck-ről, a Netflixről, a Mr Robotról, Tom Cruiseről és a Mission: Impossible franchise-ról, meg a Fantasztikus Négyesről (amit amúgy nem láttunk). De szakmáztunk hosszan a Flashről, az Apple Musicról és a technológiai szingularitásról, illetve néhány nyávogás erejéig bemutatkozott Tony macskája, Sophie is.

Egyre őrültebbek vagyunk, úgyhogy most kifejezetten a törzshallgatóinknak elrejtettünk egy ún. bonus track-et is az epizód végén!

Az adáshoz kapcsolódó linkek:

Az adást 2015. szeptember 2-án rögzítettük.