88 mérföld óránként

E16 - Csapjunk a Hurok közé!

Episode Summary

Több, mint 120 percben értekezünk a Deadpoolról, a Batman v. Supermanről, a Zootropolisról, a Cloverfield Lane 10-ről, a Hurokról, a Csokoládéról, a Brooklynról, a Conjuring 2-ről és a 11.22.63 tv-sorozatról. Emellett szó esik az iPhone SE-ről, a titkosítási mániáról, böngészőkről és a Screening Room nevű startupról, amely a mozipremierrel egy időben hozná el a filmeket az amerikai otthonokba.

Episode Notes

A nettó 120 perc játékidő legalább 70%-át végre filmekkel töltöttük ki, méghozzá nem is akármilyen filmekkel: beszéltünk a nagyszájú Deadpool-ról, az R-rated szuperhősfilmekről és kimondtuk a végítéletet (Doomsday, ééérted?) a Batman v. Supermanre is. Szerettük a Zootropolis... Zootopia... szóval azt a nyuszis-rókás Disney rajzfilmet, meg a teljesen titokban leforgatott Cloverfield Lane 10-et is.

Továbbá verdiktet mondtunk róla és teljes erővel szurkolunk a Huroknak a plusz nézőszámokért, hogy megalapozza a hasonlóan igényes magyar filmek készítését a jövőben. Ejtettünk néhány szót a francia Csokoládéról, az amerikai Brooklynról, az ijesztgetős Conjuring 2-ről és a Stephen King-féle 11.22.63 sorozatváltozatáról is.

(Már megint) jött ki új iPhone, emiatt egy picit (már megint) előkerült az Apple, de a főbb hangsúly az egyre terjedő titkosítási mániára helyeződött át, megjelent az új Opera, beépített VPN-nel és egy Brave nevezetű böngésző is. Zárásként egy vadonatúj startup tervet, a Screening Roomot veséztük ki, amely a mozipremierrel egy időben hozná el a filmeket az amerikai otthonokba. Jó lesz ez nekünk? Mi lesz a mozikkal? Adásunkból megtudhatjátok!